Nieuwsbrief 13 oktober 2017

13/10/2017 - Stop met lezen en ga nog even vliegen nu het nog kan! Het zou wel eens één van de laatste mooie weekends van het jaar kunnen worden. Om jullie naast de treffens toch ook wat info over BiGGS te bezorgen gaan we proberen om regelmatig nieuwsbrieven te blijven sturen.

BiGGS leden in kaart gebracht

Sinds het begin van het seizoen was er al het plan om de leden (niet de gastvliegers en dagjesvliegers) eens op een kaartje te zetten. Met enig uitstel is het er toch van gekomen. De groene stippen zijn onze zes treffens voor 2018, aangevuld met Grevenbroich. Als je de kaart ziet, missen we (voor seizoen 2019) een treffen pakweg tussen Tilburg, Utrecht en Apeldoorn. Ik wil de leden die in die regio contacten hebben oproepen om ons mogelijke clubs voor te stellen. De contacten leggen en op bezoek gaan nemen we graag voor onze rekening. We zoeken een veld dat groot genoeg is om BiGGS te ontvangen, waar kampeer- en parking-plaats voorhanden is, en waar men uitkijkt om een centje aan ons te kunnen verdienen.
Verder is Wallonië helaas nauwelijks vertegenwoordigd. Daar liggen nochtans prachtige clubs én er wonen heel slimme mensen (ze spreken zelfs Frans). Hopelijk krijgen we met Battice een beetje animo uit die hoek, dat lijkt ons een leuke verrijking.

Leden op kaart 2017_small.png

Foto’s

Onze website heeft in de winter weer wat onderhoud nodig, en daarbij hebben we jullie hulp echt nodig. Het leukste van onze website zijn de prachtige kisten die er te bewonderen zijn. Maar bij teveel vliegtuigen vind je nu helaas dit icoon :
paper_plane_small.png

Mag ik jullie daarom vragen om op een natte, koude winteravond er nog eens werk van te maken om jouw toestellen aan te vullen. Als je zowel tekst als foto’s kan toevoegen maakt dat onze site voor de bezoekers (maar ik hoop ook voor de leden) weer een heel stuk leuker.

Algemene Leden Vergadering

Onze ALV heeft nog niet plaats gevonden, dus voorlopig hierover nog even geen nieuws. In een van de volgende nieuwsbrieven komen we hier zeker op terug.

Mag het leuk zijn ?

We hoorden dat velen onder jullie dagelijks bloederige tranen huilen omdat we mekaar tot eind april niet meer zullen zien. Het leek ons onze plicht om die tranen toch enigszins te bedwingen en daarom gingen we op zoek naar een leuke winteractiviteit voor onze BiGGS leden én hun partners. Noteer alvast zaterdag 17 maart in je agenda, want dan zijn we welkom bij de Pampa Modelfighters voor een gezellig samenkomen en wederzien. We kozen bewust een datum op het eind van de winter, want dat verhoogt de kans op mooi lenteweer. Marcel is in overleg met de club om te horen wat mogelijk is.

Het is gedaan

Na de uitgeregende en helaas geannuleerde sleepcursus bij Wim in Someren is het seizoen jammer genoeg echt en helemaal afgelopen. Woorden schieten te kort om dit te duiden, daarom leek dit filmpje me wel leuk: "Het is gedaan"

Groetjes van BiGGS,
Bert