Informatie bulletin : Treffen Tongeren

07/05/2018 - Nog snel voor het treffen van Tongeren aanvangt een kort bericht met wat info over het treffen.

Laat me beginnen met de catering. Normaal kon je tot gisteren inschrijven voor de catering, maar ik heb van Emiel en Henri toestemming gekregen om tot vanavond (maandag 7 mei) nog bestellingen door te geven. Wie nu nog bestelt kan best niet meer storten, maar meteen bij aankomst contant gaan afrekenen. Anders lopen we het risico dat het geld er niet meer tijdig geraakt. Mocht het je op onze website niet lukken, stuur dan een mailtje naar info@flytobiggs.com

Aankomen mag ook een dagje vroeger dan afgesproken en vermeld op onze website. Wie wil mag dus dinsdag al aankomen van de club. Om te tonen dat we méér zijn dan een georganiseerde bende wil ik jullie wel vragen om op de camping rekening te houden met onderstaand plannetje. Zo is toegang (ook voor de hulpdiensten) steeds verzekerd. De mensen die er dinsdag al zijn kunnen dit hopelijk helpen in goede banen leiden. De weide is mooi droog en zonder al te veel gaten. De club in Tongeren heeft ondanks de natte lente haar uiterste best gedaan om het terrein netjes in orde te krijgen.

Camping Tongeren.png

Ook dit jaar zullen we weer de grote douchewagen mogen gebruiken (aan de prijs van een kleine). Mag ik al de gebruikers vragen om deze netjes achter te laten ? Het toilet mag enkel 's nachts worden gebruikt (overdag kunnen we terecht in de kantine) om te voorkomen dat we op de camping worden verwelkomd door de geur van verse beer.

Afgelopen weekend was er in Tongeren een toffe Fly-In die (o.a. door sommige BiGGS leden) druk bezocht werd. Ik zag daar helaas een aantal piloten die voor hun vlucht meer alcohol hadden verbruikt dan hun kist benzine slurpt. Ik ga er van uit dat iedereen dit weet, maar ik wil toch nog even de kans nemen om mee te geven dat we bij BiGGS absoluut niet willen dat iemand die onder invloed is nog vliegt. Ik kijk er uiteraard wel naar uit om 's avonds mét jullie een biertje (of meer) te nuttigen in de kantine.

Tot slot zal er vanaf donderdag elke ochtend stipt om 10u een briefing zijn. Er wordt van elke deelnemer verwacht dat hij daar aanwezig is. Hopelijk mag ik daar elke dag aankondigen dat we goed weer krijgen.

Groetjes van BiGGS,
Bert