Nieuwsbrief 15 juni 2018

15/06/2018 - De zon ging alweer een aantal keer op en onder sinds onze laatste nieuwsbrief, dus het werd stilaan tijd om de info die we ondertussen hebben verzameld met jullie te delen.

Foto’s treffens

Onze website is alleen maar mooi als er mooie foto’s van jullie vliegtuigen op staan. Als bestuur doen we ons best om elk treffen wat plaatjes te schieten, maar het zou leuk zijn als er ook foto’s van de leden worden aangeleverd. Dus bij deze een warme oproep om ons meteen na een treffen jullie mooiste foto’s te bezorgen. Mocht iemand zich geroepen voelen om eens een verslagje te maken van een treffen mag die zich bij ons melden.

Partner-info

Op onze vraag uit de vorige nieuwsbrief over de partner-info kregen we leuke reacties. Daarom hebben we de website aangepast en zijn er nu ook velden voorzien om email en mobiel van je partner te noteren. Voor alle duidelijkheid; “dit is absoluut niet verplicht”. Rechts bovenaan op onze website vind je “Mijn account” (van zodra je bent ingelogd). Daar kan je de velden invullen. Niet vergeten om daarna onderaan “opslaan” te klikken.

Veiligheid

Bij BiGGS is veiligheid voor mens en omgeving altijd prioriteit nummer 1 geweest. Het geeft de leden ook een gevoel van geborgenheid en dat gevoel geeft het uitoefenen van onze hobby een extra dimensie. Tijden veranderen en BiGGS gaat mee met de tijd. De laatste twee jaar is er meer aandacht gegeven aan het visualiseren van de start en landing procedures en daarbij passende calls en afkoppel procedures. Op basis van de terugkoppeling van leden zijn de calls dit jaar aangepast, daarbij is er ook aandacht gegeven aan de niet Nederlandstaligen die regelmatig meevliegen. Niet altijd gemakkelijk die wijzigingen, maar het bestuur vraagt begrip hiervoor en graag je ervaringen en ideeën ook terugkoppelen aan het bestuur.

Ter Apel

Het treffen in Ter Apel komt stilaan dichterbij, en de weersvoorspellingen zien er helemaal niet fout uit. Er is zeker nog ruimte voor nieuwe inschrijvingen, dus voel je aub persoonlijk aangesproken en schrijf je asap in. Sjaak, de secretaris van MTA heeft onderstaand plaatje voor ons getekend zodat het al duidelijk hoe we via de eenrichtingsweg op de camping geraken. Ik vrees wel dat Sjaak nog gaat verschieten als hij merkt hoe weinig zwarte vliegtuien er bij BiGGS zijn :-).

Ter_Apel.PNG

Met vliegende groetjes,
Het BiGGS bestuur