Nieuwsbrief 6 juli 2018

06/07/2018 - Een nieuwsbrief over de komende treffens, de mooie foto's die onze website opfleuren, maar vooral ook de nieuwe sponsor die Marcel voor ons vond.

Pottes

Het treffen in Pottes komt heel dicht bij, dus het wordt de allerhoogste tijd om de inschrijvingen te openen. Mede door mijn late communicatie moesten we wachten op nog enkele afspraken (zoals prijzen van het eten). Daardoor is de inschrijving op onze website veel te laat geopend, waarvoor mijn oprechte excuses.
Ik vernoem ook nog even de dingen die anders zijn dan afgelopen jaar.
- Aankomst op het treffen is ten vroegste op maandag middag 13u. Vertrekken doen we maandag voor 10u.
- Tijdens de week moeten we meer aandacht hebben voor de lokale piloten. Het is dan hun veld, dus zij vliegen met voorrang (local ops).
- De kiezel-parking naast het veld is NIET bedoeld voor BiGGS leden, enkel voor clubleden en bezoekers (zie plannetje).
- BiGGS leden kopen geen drinken in de kantine, enkel in de tent.
- De worst, hesp en BBQ moet worden betaald op de BiGGS rekening. BiGGS betaalt het eten dan aan Pottes. Mag ik jullie vragen om asap in te schrijven zodat ze in Pottes weten hoeveel eten ze moeten bestellen ? Wie voor dinsdag 24 juli geen eten heeft betaald kunnen we helaas geen eten meer garanderen.
Zoals steeds hoop ik jullie weer talrijk te mogen begroeten over 2 weekjes. Hieronder zie je hoe de camping dit jaar (net als vorig jaar) is ingedeeld.

Pottes_parking_small.png

Foto’s treffens

Op het treffen in Ter Apel hebben we huisfotograaf Ruud kunnen charteren om prachtige foto’s voor ons te maken. De man zal helaas niet op de volgende treffens aanwezig zijn, dus bij deze nogmaals een warme oproep om meteen na het treffen jullie mooiste foto’s aan ons te bezorgen. Mocht iemand zich geroepen voelen om een verslagje van het treffen te schrijven, zou dat ook zeer welkom zijn.

Battice

De laatste details voor het treffen in Battice zijn bijna rond, dus je mag kortelings verwachten dat we de inschrijvingen voor dat treffen ook kunnen openen.

Nieuwe Sponsor

Marcel, onze nieuwste aanwinst in het bestuur, heeft zijn werkgever Selecta Cars-De Swaef bereid gevonden om sponsor van BiGGS te worden. Selecta Cars sponsort de nieuwe Fleece jasjes met BiGGS logo die op komst zijn. Mede dankzij onze sponsors ziet het er naar uit dat we onze begroting voor dit seizoen positief kunnen afronden. Dus een welgemeende dankjewel aan onze sponsors (die je onderaan op elke pagina van de website vindt) is zeker op zijn plaats.

Vliegende groetjes,
het BiGGS bestuur