Nieuwsbrief 31 juli 2018

31/07/2018 - Een nieuwsbrief over het komende treffen in Battice, de hulp die we van jullie kunnen gebruiken, onze zoektocht naar nieuwe sponsors en de aanzet voor de jaarvergadering in Sint-Truiden.

Battice

De inschrijvingen voor Battice heb ik geopend, eindelijk is het duidelijk welke maaltijden we kunnen nuttigen tegen welke prijs. De mensen van Battice bieden ons een gala van eten aan, de voorwaarde is wel dat het geld op hun rekening staat ten laatste op 8 augustus. Battice is alleszins een erg aparte locatie. Gelegen boven op een oud fort van het leger vliegen we letterlijk op een afgevlakte heuvel. De moedigen mogen helling zweven, maar bij de foute wind eindigt je kist wel gegarandeerd in het pittoreske Verviers.

Help, we zoeken hulp

In de vorige nieuwsbrieven vroeg ik om foto’s en om mensen die interesse hadden om een verslagje te schrijven na een treffen. Ik kreeg daarop helaas nul reacties. Zeker nu Eddy ziek is en Marcel een wild gevecht voert met zijn werk-agenda kunnen Carel en ik tijdens de treffens wel wat hulp gebruiken. In Pottes hebben Danny, Danny, Eveline, Marc en Christel heel hard gewerkt voor de organisatie van het treffen, waarvoor onze oprechte dank. Maar ook voor BiGGS zou het leuk zijn als er hier en daar een handje hulp komt. Marino heeft alvast aangeboden om ons te depanneren zolang Eddy er niet helemaal bij is. Mochten er nog mensen zijn die ons een handje willen helpen, kom dan in Battice of Sint-Truiden ons zeker vinden.

Sponsoring

BiGGS is de laatste paar jaar een aantal leden kwijt geraakt, maar uiteraard willen we wel proberen om onze begroting in evenwicht te houden. De Fleeces die worden gesponsord door Selecta Cars zullen er normaal in Battice zijn. Als iemand zich geroepen voelt om BiGGS te sponsoren of iemand kent die dat misschien wil doen, maak dat dan aub bij ons bekend. Het moet niet (maar mag wel) om een groot bedrag gaan :-)

Aanzet Jaarvergadering

Net als vorig jaar zullen we de jaarvergadering ook dit jaar doen op de laatste dag van het laatste treffen. Concreet wordt dat zondag ochtend 9 september in Sint-Truiden. Iedereen is welkom om te komen luisteren op die vergadering, maar input verwachten we enkel van de toegetreden BiGGS leden. Mocht iemand een idee hebben voor volgend jaar dat we tegen dan al kunnen uitwerken, stuur dat dan even door op mail of geef me een belletje.

Warme groetjes van BiGGS, Bert