Nieuwsbrief 23 maart 2019

24/03/2019 - De inschrijvingen voor Odoorn zijn geopend en op vraag van Betty volgt er een woordje van dank.

Inschrijvingen Odoorn

Bij deze zijn de inschrijvingen voor ons treffen bij de Odoorner Luchtvaartclub geopend. Vergeet niet dat je rechts bovenaan moet aanmelden vooraleer je je kan inschrijven. Inschrijven doe je onder BiGGS treffens, Treffens 2019, en dan klik je bij Odoorn op "Lees meer". Op de pagina waar je dan terecht komt zie je links onder de affiche de bekende groene knop "Inschrijven".
Voor de BBQ kan/moet je inschrijven via de website, en betalen aan OLC. Maar ook dit jaar zal Jaap ons weer verwennen en dagelijks voor een heel democratische prijs een heerlijke maaltijd voor ons bereiden. Voor die maaltijden zullen we wellicht kunnen inschrijven en betalen bij aankomst in Odoorn. Mocht dat niet zo zijn sturen we er nog een mailtje voor rond.

Afscheid Gerard Verbree

Op zaterdag 16 maart namen we helaas afscheid van Gerard Verbree. Na zijn jarenlang gevecht tegen Parkinson heeft Gerard uiteindelijk de strijd vroegtijdig verloren door een luchtwegeninfectie. Betty en Gerard hebben veel voor BiGGS betekend, en hard mee gebouwd om van onze hobbyclub veel meer te maken dan een bende die af en toe graag samen vliegt. BiGGS is mede dankzij hun inzet uitgegroeid tot een groep vrienden die mekaar een aantal keer per jaar hartelijk ontmoet en die samen hun passie voor het vliegen delen. Dat Gerard en Betty samen met de andere bestuurders van het eerste uur hierin zijn geslaagd werd duidelijk bij de uitvaart van Gerard. Meer dan twintig leden en exleden van BiGGS waren present en reden hiervoor vaak meerdere honderden kilometers. Dat was echt hartverwarmend en toont aan welk respect Gerard en Betty van zovelen kregen. Naast de vriendschappen die BiGGS zo kenmerken is er nog een stempel van Gerard merkbaar bij BiGGS. Er zijn nog heel wat prachtige houtbouw zwevers van zijn hand die bij BiGGS tijdens onze treffens de show stelen.
DSC00307.JPG

Betty heeft me gecontacteerd met de uitdrukkelijke vraag om uit haar naam de aanwezigen en bij uitbreiding iedereen van BiGGS te danken voor hun steun. Daarbij heeft ze ook stiekem beloofd om wanneer het past ons te komen opzoeken op een treffen.

Groeten van BiGGS, Bert