Informatie bulletin : Lid worden

22/02/2017 - Iedereen, ook de bestaande leden, moeten één keer opnieuw registreren. Deze brief legt uit hoe je dat doet.

Beste,

er komen vragen binnen over het inloggen op de nieuwe website. We proberen hier te beschrijven hoe je dat kan doen. We hadden vooraf duidelijker moeten aangeven dat de oude login en wachtwoord niet meer werken, waarvoor excuses.

Iedereen, ook degene die al sinds mensenheugenis lid zijn, zullen dus eenmalig een nieuwe registratie moeten uitvoeren. Gelukkig valt dat allemaal wel mee, je gaat als volgt te werk:
Op de homepage van de nieuwe site vind je bovenaan in de het midden van de blauwe balk de knop "Lid worden".

Als je daar op klikt zie je een aantal velden die je moet invullen. Het zou leuk zijn als je ook een foto van jezelf plaatst, want beelden zeggen vaak veel meer dan woorden.

Een veld dat enkele leden al over het hoofd zagen, is "ik wil me inschrijven als". Daar kies je voor welk type lidmaatschap je wil gaan.

Als alle velden zijn ingevuld (die met * zijn verplicht), vink je beneden aan "Ik aanvaard het huishoudelijk reglement en bevestig dat ik het gelezen heb" en klik je op registreer.

Daarna krijg je meteen een mailtje ter bevestiging. In dit mailtje word je gevraagd om te betalen om je lidmaatschap te vervolledigen. Wie al betaald heeft mag dit uiteraard negeren.

Hierna kan je inloggen met het emailadres en wachtwoord dat je net zelf hebt gekozen.

Mocht het toch niet willen lukken, neem dan gerust contact met info@flytobiggs.com

Groetjes van BiGGS,
Bert