Catering Jaap Odoorn

13/04/2019 - In Odoorn gaat Jaap ons naar goede gewoonte weer helemaal verwennen. Wat we te eten krijgen, en hoe je je daarvoor kan inschrijven legt Jacco haarfijn uit in onderstaande nieuwsbrief.

Beste BIGGS vliegers,

Eind april zijn jullie weer van harte welkom op het veld van de Odoorner luchtvaart club. Zoals elk jaar zal er op de zaterdag een BBQ zijn waar iedereen zich voor op kan geven bij het inschrijven. Omdat het een groot succes gebleken is, gaat onze kok Jaap ook dit jaar in de kantine voor ons koken. Elke avond wordt er een diner gemaakt waar iedereen voor 10 Euro per persoon per avond aan deel kan nemen.

Hier onder vinden jullie de menu kaart voor dit jaar. Het is eten wat de pot schaft, maar dit is zeker geen straf. Om van te voren inkopen te kunnen doen zouden we graag uiterlijk 19 april weten op hoeveel personen we kunnen rekenen. Dus wil je graag één of meerdere dagen mee eten, mail dan even de dagen en het aantal personen door aan jaccolukkien@gmail.com. Graag even aangeven als mensen bepaalde producten niet eten of ergens allergisch voor zijn. Om het voor ons makkelijk te maken kan het van te voren betaald worden door het bedrag over te maken op de rekening van de OLC. 10 Euro per persoon per avond.
IBAN NL58RABO0310445280 (BIC RABONL2U)
Aan: Odoorner luchtvaart club.
Voor onze administratie zou het fijn zijn als je in de mail aangeeft of het bedrag uiterlijk de 19e overgemaakt wordt of dat je liever aan de bar contant betaald.

Hier onder de menukaart van kok Jaap.
Let op: De frituur staat niet de hele dag aan.
Woensdag
Macaroni met rauwkost. Toetje van de dag.
Donderdag
Bonne Femme (shoarmavlees, groente en aardappelblokjes) eenpansgerecht. Toetje van de dag.
Vrijdag
Spareribs, rauwkost en roseval aardappelen (aardappelpartjes, rozemarijn, knoflook en olijfolie) Toetje van de dag.
Zaterdag
BBQ (apart inschrijven via BiGGS treffen invulformulier)
Zondag
Beenham met honing mosterdsaus, gemengde sla en gebakken aardappelen. Toetje van de dag.

Iedere dag tussen 12.00 en 13.30 frituur. En op de weekend dagen ook de beroemde Flinke Jaap (Broodje hamburger.)
Vanaf 21.00 uur Borrelbox (partymix).

Vriendelijke Groeten,
Simon, Edwin, Jaap en Jacco
Odoorner luchtvaart club