Nieuwsbrief 29 april 2019

29/04/2019 - Odoorn is al gepasseerd, en voor de komende treffens kan je inschrijven.

Odoorn

Het treffen is Odoorn was voor de zesde keer een succes. Het verslag van het treffen kan je hier lezen.

Gerard & Betty

Betty kwam ons ook opzoeken in Odoorn. Wat een zware opgave om dat voor het eerst te doen zonder haar geliefde Gerard. Betty vroeg om onderstaand bericht met jullie te delen:

Gerard_dank.png

Tongeren & Ter Apel

De inschrijvingen voor Tongeren en Ter Apel zijn inmiddels geopend. Tongeren kennen we onderhand dus daarbij hoort geen extra uitleg. In Ter Apel zijn we pas voor de tweede keer te gast, en de opkomst bij de eerste editie was niet meteen spectaculair. Vraag dus zeker aan je vrienden die er vorig jaar waren hoe het treffen beviel. Met wat geluk ben jij er dan dit jaar ook bij. De mooie club is de rit zeker waard.

We zijn allen sponsor

BiGGS is steeds bij een lokale club te gast en wil daar graag haar beste beentje blijven voor zetten. Daarom willen we je nogmaals vragen om 'als het kan' deel te nemen aan de maaltijden die de clubs ons aanbieden en om hier tijdig voor in te schrijven én te betalen. Het klopt dat je dat geld dan mogelijk kwijt bent mocht het slecht weer worden en je niet kan/wil komen. Maar ook in dat geval is de gastclub nog steeds de grootste verliezer. Daarom wil ik je vragen om galant te zijn en hoe dan ook de gastclubs naar best vermogen te blijven sponsoren.

Met vliegende groeten, Bert