Nieuwsbrief 11 augustus

11/08/2019 - Volgende week zijn we in Battice en daarna hebben we enkel nog Tongeren om het seizoen mee af te sluiten. Het ligt misschien aan mij, maar door de opwarming van de aarde lopen de seizoenen precies ook een stuk harder dan voorheen.

Battice

Wie zich nog wil inschrijven voor Battice én nog eten wil bestellen doet dat best NU meteen. Morgen (maandag) geef ik de bestelling door aan Battice. Respecteer aub ook de vraag van de club om ten vroegste op woensdag om 17u aan te komen. Verder zie ik jullie over enkele dagen graag verschijnen op het plateau van het fort van Battice !

Tongeren

De inschrijvingen voor het treffen in Tongeren zijn geopend. Afgelopen weekend heeft het bestuur van TMV de laatste knopen doorgehakt (voornamelijk mbt het eten dat ze toch weer voor ons willen voorzien). Daarom kan vanaf nu worden ingeschreven. Wie twijfelt of hij nog een 2e keer naar Tongeren wil komen kunnen we misschien overtuigen omdat dit jaar op zondag ochtend daar ook de jaarvergadering doorgaat.

Jaarvergadering

Op zondag 15 September om 9u30 zal in de kantine van TMV in Tongeren onze jaarvergadering plaats vinden. Iedereen is welkom en de leden hebben hier bij uitstek de kans om voorstellen te lanceren of kritiek te uiten. We plannen om het afgelopen jaar te overlopen, en al een ruw kader te schetsen van het komende seizoen. Aan de hand van jullie input schaven we onze plannen dan bij om ze daarna aan de Algemene vergadering voor te leggen.
Als je trouwens een idee hebt dat wat voorbereiding vraagt, spreek ons dan in Battice aan of bel of mail er even op voorhand over. Zo krijgt jouw idee de nodige aandacht zonder dat de jaarvergadering gigantisch lang wordt (aan de achterkant).

RMVC Alouette

RMVC Alouette vraagt of er gegadigden zijn om op zondag 1 september enkele demo sleeps te gaan vliegen tussen 13u en 17u. Dit om het veertig jarig jubileum van de club in Reimerswaal wat op te luisteren. Het lijkt me altijd goed als BiGGS wat extra visibiliteit krijgt, dus als er mensen zich geroepen voelen, stuur ons dan meteen een mailtje aub. Zo kan ik hun bestuur tijdig laten weten of er al dan niet interesse is (en of we zwevers én slepers vinden).

Met vliegende groeten,
Bert