Nieuwsbrief 6 januari 2020

06/01/2020 - Laat me beginnen met jullie allemaal het allerbeste te wensen voor 2020. Ik hoop van harte dat 2020 voor ieder van jullie op alle vlakken een stuk beter zal zijn dan 2019.

Het is even stil geweest met onze nieuwsbrieven, het bestuur heeft zich even ondergedompeld in een (te) korte winterslaap :-). Daardoor hebben we heel wat onderwerpen voor deze nieuwsbrief.

Hernieuwing lidgeld

Wacht nog even met je lidgeld te vernieuwen aub. De ALV moet nog stemmen of de voorgestelde lidgelden worden aanvaard, en daarna moet de website nog worden aangepast. Dus je lidmaatschap NIET vernieuwen of contributie storten tot dat je opnieuw van ons hoort aub.

Huldiging Richard

Richard heeft zijn taak bij de KNVvL neergelegd, en heeft daar eervol een oorkonde voor ontvangen. Een dike proficiat aan je jarenlange inzet voor de modelvliegsport van BiGGS Richard !
Richard_huldiging_knvvl_2019.PNG

Danny Dewispelaere vliegt

Danny vloog al langer, met zijn slepers, zwever én met ULM toestellen van de club. Afgelopen herfst heeft Danny zijn eigen VL3 gekocht om nóg meer het luchtruim te kunnen kiezen. We hopen uiteraard dat hij nog tijd en zin heeft om ook bij BiGGS met ons te komen mee fladderen. Alle BiGGS leden zijn officieel stikjaloers op je Danny !
VL3_OO-G05.jpg

Patrick Peetersem vliegt

Patrick Peetersem is afgelopen herfst solo gegaan in een ASK21 in Axel. Dikke proficiat Patrick !
Patrick_Peetersem_Solo_ASK21_small.jpg

Wintertherapie Laurence

Tot slot wil ik je nog een bouwlinkje van Laurence meegeven. Wellicht zijn er nog anderen naarstig aan het bouwen, maar daarvan heb ik voorlopig (zeker officieel) nog geen weet. Wie nog een bouwlinkje heeft, mag het ons altijd bezorgen.

Agenda BiGGS 2020

De agenda zal de komende weken ook op de website komen (hoop ik), maar hieronder alvast een lijstje met de data zoals we die nu hebben. Enkele clubs moeten de datum nog goed keuren, dus onderstaande lijst is nog niet definitief.

  • PMF (3-5 april)
  • Odoorn (30 april - 3 mei)
  • TMV (20-24 mei)
  • Ter Apel (25-28 juni)
  • Pottes (20-26 juli)
  • Grevenbroich (27 juli - 02 augustus)
  • Battice (20-23 augustus)
  • Someren (10-13 september)

Tijdens het winterslaapje van het bestuur is er dus weer heel wat gebeurd in vliegerland. We hopen er snel weer te zijn met meer nieuws.

Met vliegende groeten, Bert