Nieuwsbrief 23 januari 2020

23/01/2020 - Het nieuwe jaar is definitief op gang geraakt, dus wij kijken alvast uit naar een mooie lente. De ALV is gepasseerd, de nieuwe lidgelden staan online, dus inschijven kan vanaf nu (liefst vóór 12 januari). Klik dus snel op "Lees meer" :-).

Algemene Ledenvergadering

De ALV is gepasseerd en we kregen van de effectieve leden decharge voor de boekhouding van 2019, maar ook groen licht voor de begroting van 2020. Dat betekent dat de lidgelden officiëel naar beneden worden bij gesteld voor 2020. Maar dat is zeker niet het belangrijkste nieuws. Marino had zich kandidaat gesteld om ons bestuur te vervoegen, en hij is unaniem aangenomen door de ALV. Hij mag dus voortaan worden aangesproken als "zijne weledele bestuurder van de vereninging zonder winstoogmerk BiGGS". Voor wie dat lichtjes overdreven vindt kan een mailtje of een woordje van dank op het veld kan misschien ook volstaan.

Richard leeft

In de vorige nieuwsbrief kwamen we met de nodige trots te weten dat Richard werd onderscheiden door de KNVvL. Naar mijn aanvoelen moest hij nog wennen aan die medaille aan één kant van zijn borst en is hij wellicht mede daardoor op geheel onevenwichtige wijze met een enorme smak tegen de grond gesukkeld. Het resultaat is een gebroken heup. Richard liet me weten dat alles de goede kant uit gaat maar dat hij als sleper zijnde verwacht dat het genezingsproces nog enige tijd zal aanslepen.

Hernieuwing lidgeld

Aangezien de ALV de nieuwe lidgelden heeft goedgekeurd hebben we ook de website aangepast. Er zijn nu nog drie categorieën, en die zijn alledrie tien Euro in prijs gedaald.

BiGGS_lidgeld2020.PNG

Je kan vanaf nu terug je inschrijving vernieuwen. Mocht je tijd vinden zou het fijn zijn als dat lukt voor 1 februari (de 12 januari uit de inleiding was om te checken of je wakker was).
Inschrijven_2020.jpg

Bouwproject X

Er kwam geen overweldigende respons op de vraag uit de vorige nieuwsbrief om je bouwprojecten kenbaar te maken, maar anoniem ontvingen we wel onderstaande foto met als naam "Model_X". Wie de bouwer én het toestel kan raden maakt kans om een prachtige voetreis naar Rome te winnen.

Model_X.jpg

Met vliegende groeten, Bert