Nieuwsbrief 9 maart 2020

09/03/2020 - De inschrijvingen voor PMF zijn geopend, ga je dus snel inschrijven zodat het vliegseizoen eindelijk weer op gang komt !

Alle data zijn definitief

Onze kalender staat nu ook (zonder alle details) op onze website. Ook Grevenbroich en Someren staan op onze kalender. Het zijn geen BiGGS treffens, maar ze worden wel georganiseerd door BiGGS leden, en alle BiGGS leden zijn er van harte welkom.

Inschrijvingen voor Pampa Modelfighters zijn geopend.

Vanaf nu kan je inschrijven voor het eerste treffen van het jaar op de mooie heide bij de Pampa Modelfighters. Eten kan je rechtsteeks bij hen boeken op https://forms.gle/PPMo5gXsU7eUGy999

Vliegen in Frankrijk

Jeff liet me weten dat in het Nederlandse KNVvL tijdschrift staat hoe je nog mag vliegen in Frankrijk. Dat stond blijkbaar ook al in de Vlaamse versie, voor de zekerheid geef ik dat hieronder nog eens weer.
Tijdingen 2019-04 - Vliegen in Frankrijk.jpg

update Toestellen op website

Nu de winter op zijn laatste benen loopt is het misschien een goed moment om je toestellen nog eens bij te werken op onze website. Zorg dat je aangemeld bent, daarna vind je onder "mijn account" het tabblad toestellen.

Geen bouwprojecten

Ook nu zijn er geen berichten binnen gekomen van project die in de steigers staan. Dus hierover kan ik niks berichten wat de nieuwsbrieven in de winter helaas een stukje korter maakt.

Met vliegende groeten, Bert