Nieuwsbrief 25 juli 2020

25/07/2020 - Hopelijk is iedereen nog gezond en wel, wat een jaar is 2020 aan het worden ...
Al is er weinig nieuws, misschien is er toch een lichtpuntje op komst via Wim Sanders.

TMV

Zowel de Tongerse Modelvleugels als de BiGGS leden staan te popelen om weer het luchtruim te mogen kiezen. Nu we officiëel 700 meter hoog mogen vliegen is dat weer een extra motivatie om de synergie tussen beide clubs uit te diepen. Op 15 en 16 augustus stond zo goed als een treffen gepland, maar met de nieuwe opstoot van Covid-19 hebben we beslist om toch maar het veilige boven het aangename te kiezen.

Battice geanulleerd

Battice heeft door Covid-19 en een fikse discussie met enkele buren omtrent geluidsoverlast beslist om BiGGS dit jaar niet te ontvangen. Wel hebben ze ons in contact gebracht met een nieuwe club waar we hopelijk welkom zijn. Meer daarover van zodra er meer nieuws is.

Someren

Wim had met zoveel moed een eerste treffen in Someren gepland, maar ook dat treffen werd bijna verslagen door Corona. Wim zou Wim niet zijn als hij niet tot het uiterste zou gaan om toch iets speciaals te presteren. Daarom zal hij op zondag 13 september een eendagstreffen organiseren. Als duidelijker wordt of dit kan/mag doorgaan zorgen we dat je kan inschrijven via onze website.

Bouwverslag Bocian

Het kan haast niet anders dan dat velen van jullie de lockdown periode hebben gebruikt om weer in de houtkrullen te duiken. Jammer genoeg hebben we mekaar al lang niet meer gezien en blijft een en ander voorlopig verborgen. Laurence wil alleszins het bouwverslag van haar prachtige Bocian met ons delen.