Modelbouw leeft

06/02/2021 - Hoewel we nu al bijna een jaar in winterslaap lijken, merk ik toch hier en daar een bloemknopje dat lijkt te willen bloeien en dat aantoont dat onze hobby ver van dood is, maar gewoon even rust in afwachting van een mooie lente.

De meesten onder ons hebben mekaar al niet meer gezien sinds de herfst van 2019. Het is echt ongelofeloos als je hier even bij stil staat. Maar toch vang ik hier en daar een signaaltje op dat onze hobby nog leeft, en dat er velen staan te popelen om (zei het voorzichtig en met respect voor onze minuscule vijand) met volle moed weer te starten aan een nieuw seizoen. Ik werd alleszins gecharmeerd door twee bezige bijen, en ik wil graag hun inzet met jullie delen.

Aéro Club de Wavre - Expo 2021

Voor zover mij bekend is er voor het eerst een virtuele modelbouwexpo georganiseerd. Ga zeker een kijkje nemen, want de inspanningen van het team uit Wavre loont echt de moeite.
https://aeroclubdewavre.be/accueil/accueil-expo/
Aéro Club de Wavre - Expo 2021.jpg

Veel kijkplezier !

Laurence tegen Mach2

Dat Laurence in een vorig stuk van haar leven nogal eens aan Mach2 vloog is voor de meesten onder ons geen nieuws. Maar nu ze als jong gepensioneerde nog steeds aan diezelfde snelheid leeft en bouwt blijft voor mij bewonderenswaardig. Wie graag bouwverslagen leest wil ik haar Covid-werkzaamheden zeker niet onthouden: https://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?1816598-My-model-aviation-history
Vanaf deze link kan je doorklikken naar de individuele pagina's en weer terug naar het menu.
A3_Bocian.jpg

Als jij bouwverslagen of leuke vliegervaringen wil delen, stuur ze dan zeker naar ons door aub !

Kalender treffens 2021

Aangezien er nog veel onduidelijkheid is of de treffens van 2021 al dan niet zullen mogen doorgaan, wacht ik voorlopig nog om ze als treffen online te zetten op onze website. Dat spaart een stuk werk, maar ik hoop dat ik snel alsnog aan de slag mag en ze een voor een kan posten.

Met vliegende groeten namens het BiGGS bestuur,
Bert