3-2-1 START

06/07/2021 - Tongeren kan het wachten niet meer aan en organiseert op 31 juli en 1 augustus een zweefweekend.

Zwevertreffen Tongeren

De lieve mensen van TMV willen graag een zweefweekend organiseren. Het lijkt doenbaar nu de cijfers in onze contrijen blijven dalen. Dus met wat meeval met de Covid cijfers kunnen we op 31 juli en 1 augustus weer samen het luchtruim kiezen. Ondanks dat we supergraag samen vliegen zullen de covid-regels uiteraard primeren. Ik wil iedereen dan ook op het hart drukken om de regels die de club van ons gaat vragen stipt na te leven. Het zou vreselijk zijn als de locals ons zouden moeten met de vinger wijzen terwijl we te gast zijn op hun veld.

BBQ

Op zaterdag avond zal er een BBQ zijn. Wie daaraan wil deelnemen moet vóór 26 juli ingeschreven zijn hiervoor en stort het debet op rekening van TMV. Na je inschrijving krijg je (zoals je van voorheen gewend bent) een mailtje met de nodige uitleg. Ik hoop trouwens dat onze website na anderhalf jaar inactiviteit niet is vast geroest. Mocht je iets vreemds opmerken, stuur me dan zeker een mailtje aub.

Inschrijven

Inschrijven is alweer even geleden, daarom geef ik nog eens kort mee hoe je dat ook alweer doet.
Zorg eerst dat je (rechts bovenaan) bent ingelogd op onze website flytobiggs.com
Eens aangemeld klik je op "BiGGS treffens" en daaronder op "treffens 2021". Daar staat (voorlopig) enkel Tongeren. Rechts beneden kan je daar op "Lees meer" klikken.
Daar aangekomen kan je eerst alle info lezen over het treffen en daarna klik je links op de groene knop "Inschrijven".
Mail gerust voor een hulplijn als het niet wil lukken.

Lieve groeten namens het bestuur,
Bert