Nieuwsbrief 14 juni 2022

06/07/2022 - Er zijn nog drie treffens te gaan, dus het seizoen is al goed op dreef gekomen. Dit jaar houden we post-covid ook weer een jaarvergadering, dus lees snel verder wat BiGGS dit jaar nog in petto heeft.

Ter Apel

Volgende week mogen we weer afzakken naar Ter Apel, maar de inschrijvingen stromen nog niet echt binnen. Vooral wat slepers betreft is het donderdag en vrijdag nog mager. Wie opziet tegen de wat langere rit wil ik graag verleiden met de belofte dat het in Ter Apel een prachtig gebied én veld is. Aangezien we er vier dagen mogen zijn lijkt het mij zeker de moeite waard om enkele uurtjes voor te karren. Ik kijk er naar uit om jullie daar te ontmoeten en om samen mooie vluchten te maken.
Denk er aan dat wie zich wil inschrijven voor het buffet dit moet doen vóór 18 juni.

Pottes

De inschrijvingen voor Pottes staan al even open, maar ondergetekende is een klein beetje vergeten om dat aan jullie te melden. Mijn excuses hiervoor. We zijn in Pottes een hele week welkom, maar wel met een duidelijke aankomstdatum. We zijn welkom vanaf maandag, ten vroegste om 16u. Wie er vroeger is en het feestje verpest voor anderen mag zich verwachten aan een bezoekje van bestuursleden. Het spijt me dat ik hier zo stellig over moet zijn, maar aangezien dit bij sommige lokale leden gevoelig ligt wil ik jullie vragen om hiermee absoluut rekening te houden.
Inschrijven voor het eten doe je vóór 11 juli, betalen doen we contant (in het begin van het treffen) aan de club. Bij het inschrijven staat er € 0,00 bij de catering, maar we vernemen de exacte (democratische) prijs bij aankomst in Pottes.

Tongeren2

Van 12 t/m 15 augustus zijn we voor een 2e keer dit jaar te gast op de Boeberg in Tongeren. Omdat maandag 15 augustus een Belgische feestdag is wordt die aan het treffen toegevoegd. Aankomen op de camping kan vanaf donderdag om 10u, electriciteit en water zullen worden voorzien op de camping vanaf vrijdag.

Ook culinair zullen we ons geen zorgen moeten maken. Rond de middag is er telkens iets kleins te eten dat met drankbonnen kan worden betaald. Zaterdag en zondag avond is er Breugeliaans buffet en Spaghetti, daarvoor moeten we ons tijdig inschrijven op de BiGGS site.

Someren

De wiskundige bollebozen onder ons hebben wellicht gemerkt dat ik het in de inleiding over drie treffens had en dat Someren hier toch als vierde in de lijst staat. Someren is geen BiGGS treffen maar een zwevertreffen dat wordt georganiseerd door de club in Someren olv Wim Sanders. Alle BiGGS leden zijn er heel erg welkom en daarom wil ik het treffen toch heel graag vermelden in deze nieuwsbrief.

Jaarvergadering

Tijdens het 2e treffen in Tongeren zullen we op zondag ochtend onze jaarvergadering organiseren. Deze is enkel toegankelijk voor BiGGS leden.
Vergeet dus zeker niet te noteren dat op zondag 14 augustus om 9u30 onze jaarvergadering zal plaats vinden.

Bestuurswissels

Carel zal dit jaar zijn functie als penningmeester neerleggen, en het ziet er naar uit dat vervanging tijdig zal worden gevonden en getraind. Maar voor de voorzitter die op het eind van volgend seizoen er mee stopt is er nog geen kandidaat vervanger gevonden. Wie denkt dat hij een geschikt profiel heeft en wie graag de fakkel wil overnemen mag zich zeker bij ons melden.

Met vliegende groet, Bert