UPDATE: Geen Camping meer bij PMF

06/04/2023 - vandaag, 6 april, heeft Koen Achten bericht gekregen dat er NIET meer mag worden gekampeerd op het militair domein. Er zijn alternatieve campings en we proberen door te zetten.

UPDATE TREFFEN PMF (versie 2, vooravond 6 april)

Laten we starten met het goede nieuws: Het treffen kan doorgaan en er zullen slepers voor ons klaar staan. Het weer belooft ook om vliegbaar te worden, dus de jonge veulens mogen wel degelijk van stal.
Kamperen zal helaas niet kunnen, je zal zelf een alternatief moeten regelen. Hieronder vind je alvast twee mogelijkheden op haalbare afstand:

Optie 1:
Vakantiepark Hengelhoef - Oostappen
Adres Tulpenstraat 141, 3530 Houthalen, België
Telefoonnummer +32 89 38 25 00
https://www.oostappenvakantieparken.nl/hengelhoef
Er zijn nog genoeg plaatsen vrij voor caravan en Campers/mobilhomes. Richtprijs voor 2 nachten/2personen draait rond de 55euro.
ligt op 13km van de vliegclub.

Optie 2:
https://www.campercontact.com/nl/belgie/vlaanderen/peer/99949/camperplaats-kleine-brogel
Staat goed aangeschreven, +32 477 49 67 13
€ 12 per 2 personen per nacht
ligt op 16km van de vliegclub.

We hebben ook overwogen en overlegd met het bestuur van TMV om het treffen te verhuizen naar Tongeren, maar de kampeerweide is daar nog te nat en laat geen campers en caravans toe.

Ik wil benadrukken dat het ons in de eerste plaats heel erg spijt dat de club haar kampeerfaciliteiten kwijt raakt. Dat is veel erger voor hun dan voor ons. Maar ook voor ons is het natuurlijk een tegenvaller zo kort voor het treffen. Mag ik je vragen om kort een mailtje te sturen naar info@flytobiggs.com waarin je aangeeft of je al dan niet komt en eventueel op welke dag of dagen? Zo kunnen we een beetje inschatten waar we ons aan zullen mogen verwachten.

Geen Camping meer bij PMF (versie 1, ochtend 6 april)

vandaag, 6 april, heeft Koen Achten van uit Brussel een dwingend bericht gekregen dat er NIET meer mag worden gekampeerd op het militair domein. Voor BiGGS is dit wel heel kort dag, Koen is nu voor ons op zoek naar een uitvalsplaats voor de kampeerders. We hopen hier later vandaag een update over te kunnen brengen.

Namens het bestuur, Bert