Wat moeten we zonder onze dames?

23/05/2023 - Ruud merkte terecht op dat er in het verslag van Tongeren weeral heel veel foto's van vliegtuigen te zien waren, maar dat we zijn vergeten om ook een fotootje van de dames te posten.

Ik zal maar meteen als excuus naar voren schuiven dat ik een beetje in dubio ben. Als ik heel de dag loop foto's te maken van jullie vrouwen volgt er wellicht jaloezie en heibel, en als ik vergeet om hun op de foto te zetten blijif ik ook in gebreke.
Alle gekheid op een stokje; Ruud stuurde terecht een berichtje dat de dames niet aan bod kwamen in het verslag. Voor velen onder ons maken zijn nochtans een gróót verschil met vele andere takken van onze hobby. Bij BiGGs maken de dames deel uit van de club en zijn ze ook aanwezig op de treffens. Ze gaan fietsen, dingen bezoeken, shoppen, helpen in de keuken, leuren met onze promo kledij, luisteren naar ons oeverloos gezaag en wat nog meer...

Dit keer maken we er geen lange brief van maar dankzij de opmerkzaamheid van Ruud sturen we een welgemeende dankjewel naar onze ega's (en die van anderen) de wereld in.

TMV_dames_800.jpg

Met vliegende groet, Bert