Reminder Pottes

14/07/2023 - Pottes is een week lang vliegplezier, maar ook een treffen waarin heel wat gebeurt. Daarom sturen we nu nog een briefje rond met een reminder en nog enkele last minute onderwerpen.

Als thema doorheen de vliegweek in Pottes bedacht Danny om oud en nieuw, maar ook groot en klein met mekaar te verenigen. We kijken er naar uit om een mooi spectrum van kisten op de grond én in de lucht te zien.

Pottes_nieuwsbrief.jpg

Maandag vanaf 16u (maar niet eerder) zijn we weer een hele week welkom in Pottes. Wie toch te vroeg de camping op rijdt wordt vriendelijk verzocht om heel de camping een rondje te trakteren (Tournée generale in het mooi Vlaams).

Denk er aan dat onze opstelling op de camping brandveilig moet zijn. De brandweer moet altijd rond kunnen en open vuren vermijden we best als die enigszins brandgevaarlijk kunnen zijn. Als je toch een open vuur hebt, zorg dan minstens dat er een emmer water naast staat aub. Check nog even voor je vertrekt het plannetje, zo vermijden we dat je 311x de camping op en af moet voor je veilig staat opgesteld.

Van maandag t/m donderdag vliegen we SAMEN met de locals. We vliegen dan MET hun en geven hun waar mogelijk de voorrang op hun vliegveld.

De mosselavond die BiGGS op vrijdag avond organiseert lijkt een groot succes, we zullen bijna met dertig zijn. Daarom willen we vragen om een gasvuurtje en een (mossel-)casserolletje mee te brengen als je dat hebt. Als je nog een reserve casserolletje kan meebrengen voor een ander zou dat helemaal top zijn. Zo vermijden we dat we niet allemaal samen zouden kunnen eten.

Eveline brengt stickers mee om op onze polo's te strijken. Vergeet niet om je polo's netjes gewassen (en ongedragen na het wassen) mee te brengen zodat Eveline aan de voorkant het logo kan aanbrengen.

In Pottes zullen we ook nieuwe stickers bij hebben. Ze zijn ongeveer 30 cm en passen heel mooi op een wagen, camper, zenderkoffer, ...

We moeten voor de mosselen, de stickers, maar de gasten ook voor de camping nog afrekenen bij Marino. Ga zelf op de dag van aankomst hem aub opzoeken zodat zijn werk wat lichter en aangenamer wordt. Als je contant betaalt dan liefst met zo gepast mogelijk geld, maar overschrijven naar de BiGGS rekening mag ook.

De bonnen voor het eten die de club in Pottes ons aanbiedt kopen we waarschijnlijk op zaterdag ochtend na de briefing aan. Ook daar willen we weer vragen om meteen na de briefing je bonnen te gaan halen en betalen.

Wat betreft de briefings willen we nogmaals vriendelijk vragen om deze steeds tijdig bij te wonen. Zo voorkomen we dat de piloten die wel op tijd zijn op de enkeling moeten wachten. Het bestuur zal van zijn kant proberen om zo stipt mogelijk te starten. De precieze uren zullen we ter plaatse doorgeven.

De dagjesvliegers die aankomen en om raad vragen sturen we door naar Danny (De Wispelaere). Die is verantwoordelijke voor het treffen in Pottes.

Wellicht vergeten we in ons enthousiasme nog een en ander, maar dat melden we dan wel ter plaatse.

We kijken uit naar volgende week!
Het BiGGS bestuur