Nieuwsbrief 5 mei 2024

05/05/2024 - Ons vliegzeizoen komt meer en meer op gang. Tongeren en Ter Apel staan voor de deur.

Tongeren

Tongeren staat echt voor de deur, en de weersvooruitzichten zien er goed uit. Wie nog wil mee eten, schrijf je aub ten laatste in op maandag 6 mei en zorg dat je centjes tijdig op de rekening van TMV geraken.
Door het natte weer ligt de kampeerweide er nu nog wat nat bij, maar met enkele drogen dagen voor de boeg moet het haalbaar zijn om er veilig op te raken met de wagens en campers.
Mogen we nog eens aandacht vragen voor de indeling van de weide? Probeer deze te respecteren zodat we er met zoveel mogelijk mensen veilig op kunnen verblijven.

Camping Tongeren.png

De Douche, gesponsord door "Selecta Cars" arriveert op donderdag voormiddag.

Verder gaan we geen details vermelden, we komen in Tongeren al zo lang dat we met zijn allen dit een stukje ook een thuisclub mogen noemen waar we de geplogenheden onderhand wel kennen.

Ter Apel

De inschrijvingen voor Ter Apel staan ook open op de website. Vier dagen vliegplezier in het noorden van Nederland, we kijken er al helemaal naar uit. De warme ontvangst door de locals en de catering van Ingrid maken dat het bijna een misdaad is als je er niet zou verschijnen :).

Vliegende groeten namens het bestuur,
Bert