Odoorn

Verslag treffen Odoorn

Odoorn was een mooi 2e treffen van dit eerste post-covid seizoen.

Na een eerste keer komt over het algemeen een tweede keer zo ook bij onze 2022 biggs treffens. Waren we bij treffen nummer 1 te gast bij onze zuiderburen zo waren we nu in Nederland in het hoge noorden. En wel in het land van "Bartje" of te wel in de provincie Drenthe, wederom en al vele jaren weer uitgenodigd door de altijd zo gastvrije Odoorner luchtvaart club."
"Bartje alom bekend om zijn uitspraak "ik bid niet voor bruine bonen" heeft Jaap ons culinair wonder van de OLC te denken gegeven deze bedacht vier heerlijk maaltijden zonder bonen.
Bij de aankomst op woensdag onze koningsdag was het voor de tijd van het jaar al heerlijk weer en dat is eigenlijk het hele treffen tot en met Zondag zo gebleven.
Met weliswaar een uitgedund bestuur en na gezamenlijk overleg het niet hebben van een vluchtleider tijdens alle dagen kunnen we terugkijken op gedisciplineerde, veilige en gezellige dagen zonder incidenten.
Door een gebroken uitlaat van een van onze Biggs leden dreigde er op zondag een tekort aan slepers te ontstaan maar dit werd professioneel en vakkundig opgevangen door twee clubleden en we mogen wel zeggen dat deze heren niet zouden misstaan als volwaardige biggs leden het heeft in ieder geval onze Zondag gered.
Al met al een fantastisch weekend met een toezegging dat we volgend jaar weer welkom zijn, OLC bedankt !
Fingers crossed voor een net zo fijn treffen in België maar daar kunnen we Tongeren kennende zeker op rekenen
de inschrijving is inmiddels geopend dus laten we ons inschrijven en vergeet i.v.m. feestdagen niet op tijd de gekozen maaltijden door te geven.

mvgr Marino
en tot in Tongeren

Foto's treffen Odoorn