Nieuwsbrief 13 februari 2019

24/02/2019 - Het weer lijkt dit weekend prima te gaan worden, en dat doet een mens natuurlijk denken over vliegen. Daarbij dacht ik er aan dat er nog een paar weetjes zijn die jullie wellicht ook interesseren.

Pottes

Danny Mat (Maar ook Marcel Winder en Danny Dewispelaere) brachten ons zondag het goede nieuws dat het treffen in Pottes dit jaar kan doorgaan. En wel zonder verdere beperking, dus van maandag 22 juli t/m zondag 28 juli !!! Het lijkt me onze plicht om onze dankbaarheid te tonen door er een schitterend 17e treffen van te maken. Dus onthoud nu al dat iedereen de zich inschrijft voor Pottes verplicht is om zijn grootste glimlach en een grote zak gulheid mee te brengen.

Aspen

Richard melde me afgelopen week dat Aspen weer akkoord is gegaan om BiGGS dit jaar te sponsoren. Ik weet niet precies voor het hoeveelste jaar dat ze dat nu al doen, maar we mogen er niet van uit gaan dat het een sponsoring tot in de eeuwigheid zal zijn. BiGGS wil in elk geval Aspen danken voor deze mooie geste, en wil de slepers aanraden om er eens over na te denken of ze hun dagelijkse Leffe of Duvel niet willen inruilen voor het veel properdere Aspen.

Inschrijvingen

Er zijn al weer heel wat mensen die hun inschrijving hebben vernieuwd, maar met het huidige aantal moeten we toch nadenken om de naam BiGGS te wijzigen naar MeDIUM of zo. Dus bij deze nogmaals een oproep om je inschrijving voor 2019 in orde te maken vóór 24 februari 2019. In de vorige nieuwsbrief (klik hier om deze te lezen) heeft Carel netjes uitgelegd hoe je dat kan doen. Wie er vragen over heeft, mag ons uiteraard altijd contacteren.

Tijdingen

Als het goed is verschijnt er in de volgende "Tijdingen" een artikel over BiGGS. Tijdingen is het Vlaamse tijdschrift van de modelvliegers. Marcel heeft zich gegeven om er wat moois van te maken.

Niks vergeten ?

Morgen is het 14 februari, de commercieel geïnspireerde feestdag van nonkel Valentijn. Zelf hou ik niet zo van georkestreerde feestdagen, maar aangezien we al zo vaak onze kisten en zenders knuffelen, is het misschien toch de moeite om buiten het vliegseizoen van deze mooie gelegenheid te profiteren om onze eega nog eens wat extra aandacht te geven.

Met vliegende groetjes van BiGGS,
Bert