Nieuwsbrief 24 augustus 2019

24/08/2019 - Het seizoen loopt bijna ten einde maar toch had ik weer genoeg items bij mekaar om jullie een nieuwsbriefje te sturen.

Battice

Carel heeft van Battice een fijn verslag geschreven, en samen met Patrick mooie plaatjes geschoten. Bekijk het verslag van het treffen hier

Herdenking Loes

Gerard vroeg ons om langs deze weg iedereen te danken die zijn steun heeft betuigd bij het afscheid van Loes. Zeker de mensen die bij de herdenking konden zijn hebben Gerard hartverwarmend getroffen.
Gerard_en_Loes.jpg

Niemand kan Loes helaas nog terug brengen, maar we kijken er alleszins naar uit om Gerard verder in ons midden te mogen opvangen tijdens de treffens. Hij is (zelfs zonder zijn schat) een prachtig mens en een verrijking voor de BiGGS familie. Ik denk dat ik zag dat hij weer is ingeschreven voor Tongeren en dat is voor ons dan weer hartverwarmend nieuws. Gerard hou je sterk, maar maak ook plaats voor de leegte die je nu treft!

Jaarvergadering

Zoals aangekondigd zal op zondag 15 September om 9u30 in de kantine van TMV in Tongeren onze jaarvergadering plaats vinden. In de vorige nieuwsbrief werd al aangegeven dat we nog steeds open staan voor voorstellen en kritiek, dus kruip voor je PC en stuur ons je beste ideeën.

RMVC Alouette

RMVC Alouette kreeg enkel reactie van Richard. Als er toch nog mensen willen gaan demo vliegen, neem dan aub asap even contact met Richard.

Met vliegende groeten,
Bert