Nieuwsbrief 03 maart 2023

03/03/2023 - Af en toe zie ik al een streepje zon, dus het nieuwe vliegseizoen kan niet lang meer op zich laten wachten.

Inschrijven PMF

Met de lente in aantocht is op onze website de inschrijving voor het treffen van PMF mogelijk. Allen daarheen want ik vermoed dat er veel kriebelt om weer samen om deze mooie lokatie samen te komen en te vliegen.
Voor wie het al mocht vergeten zijn; je moet eerst jezelf aanmelden voor je je kan inschrijven. Anders weten we niet 'wie' zich wilde inschrijven. Mocht het niet lukken stuur dan gerust een mailtje naar info@flytobiggs.com

Hernieuwing lidmaatschap

In de vorige nieuwsbrief werden jullie opgeroepen om voor 1 februari je lidgeld te vernieuwen. De meesten hebben dat tijdig gedaan, maar we merken toch dat er nog heel wat 'achterblijvers' zijn. Je kan nu je lidmaatschap niet meer via de website vernieuwen, maar het kan heel zeker nog door een mailtje te sturen naar info@flytobiggs.com. Achter de schermen kunnen we de website dan wel nog bijsturen zodat je lidmaatschap voor 2023 weer netjes in orde is. Aangezien we stilaan een kleinere groep worden wil ik je warm oproepen om in te gaan op onze vraag en om meteen ons een mailtje te sturen. Het lidmaatschap is helaas duurder geworden, net zoals alles afgelopen tijd, maar de pret binnen BiGGS zal dit seizoen minstens zijn geld waard zijn.

Oprakelen kennis

Na een winter zit er (zeker bij mij) altijd wat de mot in. De routine is weg en alles lijkt ver af. In de weken voor we terug gaan vliegen wil ik je graag oproepen om van deze tijd gebruik te maken om ons vlieghandboek nog eens door te nemen. Zo beginnen we het seizoen terug met hernieuwde kennis en staan onze neuzen wat sneller terug in dezelfde richting.

BiGGS kledij

De verkoop van nieuwe kledij kan zeker nog wat omzet gebruiken. Een polo kan je bestellen aan € 25 en een petje aan € 15. Geef bij de bestelling van een polo zeker je maat door. Hier vind je de info.

Met vliegende groet,
Bert