Nieuwsbrief 03 april 2023

03/04/2023 - Eindelijk zien we een streepje zon, en aangezien PMF voor de deur staat komt dat ook niets te vroeg.

PMF

Zaterdag, zondag én maandag zijn we te gast bij PMF. Een aantal mensen die ik eigenlijk had verwacht zie ik nog niet bij de inschrijvingen staan. Ziet het er naar uit dat je jezelf tekort gaat doen? Laat het aub niet gebeuren en schrijf nog snel in nu toch duidelijk is dat het weer er zeer vliegbaar uit ziet. Vergeet niet om je nummerplaat door te mailen zodat we de militairen daarmee tevreden kunnen houden, en vergeet niet dat we zaterdag ochtend pas vanaf 9u het terrein op mogen rijden.
Als je met camper of caravan komt, probeer dan om je op te stellen volgens het grondplan aub (dat staat bij het treffen op de website.
Zaterdag zal er om 11u een briefing zijn, zo heeft iedereen ruim tijd om te arriveren en om op te stellen.

Nieuwe Sponsor WVS-zonwering

Aspen heeft na vele jaren afgehaakt als sponsor en dus viel er financieel een gat. BiGGS is blij dat Wim van Schoor ons wil helpen bij het verstrekken van Aspen brandstof. Zijn bedrijf WVS-zonwering zal ons een ruim contingent Alkylaat-benzine cadeau doen zodat we ook dit jaar weer met een proper brandstofmengsel de lucht in kunnen. WVS-Zonwering staat nu ook als sponsor op website naast Freleo, Selecta-cars en Benison. Als er nog bedrijfsleiders in ons midden zijn met een groot hart mogen die zich zeker bij het bestuur melden. Bij deze een dikke mercie aan Wim, en ná het vliegen mag iedereen zich geroepen voelen om hem een Duvelke te voeren.

Sponsors_2023.png

Kledij

Danny zal dit weekend de bestelde kledij meebrengen én hij heeft enkele stuks mee die gepast kunnen worden. Dus ook dit weekend kan er via Danny nog kledij op maat worden besteld.

Het bestuur ziet je graag zaterdag met grote glimlach en glimmend vliegtuig.

Namens het bestuur, Bert