Reminder Someren

04/09/2023 - Het treffen in Someren wordt alweer het laatste van een mooi seizoen. BiGGS kijkt er naar uit om er een laatste keer dit jaar een feest van te maken.

2023 zal in de meesten van ons hun geheugen blijven staan als een geslaagd vliegseizoen. We hadden vele mooie treffens, waarbij vliegen, sociaal contact, eten én drinken een mooi evenwicht vormden. Helaas waren er door ziekte enkele van onze vrienden afwezig en dat is natuurlijk vreselijk jammer. Ook bij het einde van het vliegseizoen wensen we iedereen nogmaals een goede gezondheid toe.

Tijdens het open treffen van vrijdag 15 t/m zondag 17 september zijn we te gast en mogen we bij Wim in samenwerking met BiGGS en IGG nog een keer "van de grond gaan" in Someren bij MVC De Valken. Wim Sanders en zijn kornuiten zijn hun uiterste best aan het doen om ons daar prima te ontvangen. We kunnen er samen vliegen met vrienden uit IGG Nederland én Duitsland. Die zullen er vooral op zondag zijn, op vrijdag en zaterdag zijn er voornamelijk BiGGS leden aanwezig.

Wie niet op het veld wil staan kan gaan kijken bij deze logies:
https://www.gasterij-krabbendam.nl
https://hotelcentraal.nl

Het BiGGS bestuur kijkt er naar uit om jullie allemaal nog één keer te verwelkomen dit jaar, en onze voorzitter Danny is nu al aan het werk om van 2024 nog een beter jaar te maken.

Het lijkt alsof we zijn gestart met een mooie nazomer dus we hopen dat niets je tegenhoudt om in Someren present te zijn. Inschrijven kunnen BiGGS leden zich via onze website op deze pagina.

Met vliegende groet, Bert