Toestel toevoegen

18/05/2024 - Onze website is veel leuker als onze mooie kisten er op te bewonderen zijn. In deze nieuwsbrief vind je hoe je dat ook alweer kan doen.

Stap 1 : Aanmelden

Om toestellen te kunnen toevoegen moet je aangemeld zijn. Voor nieuwe leden verwijzen we naar een eerder bulletin : Lid Worden

Stap 2 : Toestel toevoegen

Eens aangemeld, ga je rechts bovenaan naar “Mijn account” en klik je op toestellen (bovenaan naast Details). Daar klik je op “Toestel toevoegen”.

Toestellen01.png

Dan zie je een lijstje met velden. Je kan alle velden invullen, maar dat is niet verplicht. Let wel op met de eenheden, die zijn gram voor het gewicht, en centimeter voor de spanwijdte en lengte. Vergeet zeker niet te selecteren om welk type toestel het gaat (Zwever, Sleper, Motorzwever).

Toestellen02.png

Als je klaar bent met invullen, vergeet dan niet om beneden op “Opslaan” te klikken.

Stap 3 : Foto’s aan toestellen toevoegen

Nu je toestel bestaat komt het leukste, nu kan je er foto’s aan toevoegen. Dat doe je ook onder Mijn account, en dan weer op het kopje “Toestellen”. Je ziet bij je toestel nu twee potloodjes. Het rechtse potloodje is om de gegevens van een toestel te bewerken, het potloodje in het midden gebruik je om foto’s toe te voegen. Vooraleer je dit doet, is het goed om enkele mooie foto’s van je toestel bij mekaar te zoeken. Dat maakt het makkelijker om ze vanaf de website te vinden.

Toestellen03.png

Als je foto’s op je PC of tablet klaar staan, klik je op het potloodje in het midden. Je ziet dan onderstaande grijze balk.

Toestellen04.png

Als je in de grijze balk klikt, kan je op je PC of tablet browsen om de foto’s te selecteren. De foto die je in het overzicht van de toestellen wil hebben, kan je best eerst selecteren en openen. Daarna herhaal je de procedure en kan je enkele foto’s tegelijk toevoegen. Er zit geen limiet op het aantal foto’s dat je per toestel kan plaatsen, maar om de website snel en responsive te houden willen we vraag om het aantal tot tien te beperken.

Stap 4 : Check

Met bovenstaande stappen ben je klaar met het toevoegen van je toestel. Maar uiteraard moet je nu nog even nakijken of alles er netjes uit ziet. Check daarom bij de toestellen of jouw toestel er mooi en juist bij zit. Zo niet kan je met de potloodjes (zie stap 3) je gegevens en/of foto’s bewerken. Mocht er iets niet lukken of onduidelijk zijn, stuur dan meteen een mailtje naar info@flytobiggs.com

Het BiGGs bestuur