Sint-Truiden

Verslag treffen Sint-Truiden

Sint-Truiden was een prachtig treffen om seizoen 2018 mee af te sluiten. Mooier had ik het niet kunnen dromen.

Het treffen begon met wat wind en enkele buitjes, maar al snel werd het weer beter en kregen we een prachtige nazomer voorgeschoteld. Dat had zeker een positieve impact op de vliegactiviteiten, en ook de gastvliegers werden er door geprikkeld om zich talrijk bij ons aan te sluiten. Hoe leuk was het om weer een wachtrij te zien van 50 meter! Die lange wachtrij was trouwens geen probleem, want het bood de BiGGS leden de mogelijkheid om bij te praten met de gastvliegers die we al even hadden gemist.
De mooiste glimlach op een BiGGS treffen heb ik dit jaar bij Mira mogen noteren. Wat was die meid aan het glunderen dat haar papa er weer een keertje bij was! Bewijs daarvan vind je onderaan op de foto's.
De heerlijke en goed verzorgde BBQ zou ik bijna vergeten te vermelden, want we zijn het al bijna gewoon dat we door Patrick en Peter culinair in de watten worden gelegd op zaterdag avond. De mooie avond werd op zaterdag weer iets langer dan gezond is voor sommigen, maar sta me toe daar niet verder over uit te wijden.
Op zondag waren er wat minder gastvliegers en kozen vooral de BiGGS leden weer het luchtruim. Het was heerlijk thermisch weer en ik kon meerdere lange vluchten noteren (gelukkig ook van mezelf). Na het vliegen was er ook tijd voor een siësta zoals de foto's aantonen.
Maar ook aan mooie liedjes komt een eind. Er is op de afsluiter van dit seizoen naar mijn aanvoelen uitzonderlijk veel gevlogen zodat we de herfst en winter kunnen doorkomen terend op die herinneringen.

Groetjes van BiGGS,
Bert

Foto's treffen Sint-Truiden