Treffens 2018

Jaar 2018

Pampa Modelfighters

Op zondag 18 maart werd voor de eerste maal een “gezellig samenkomen” georganiseerd voor onze BiGGS-leden. Een wederzien na de lange en donkere winterperiode.

LVC Sittard

Land: Netherlands
Tijdstip: 15/04/2018 - 15/04/2018
Aankomst mogelijk vanaf: 15/04/2018
Ten laatste vertrekken voor: 15/04/2018

Wim herneemt de uitgewaaide en uitgeregende sleepcursus van afgelopen seizoen. Dit keer zijn we welkom bij LVC Sittard, voor de meeste van ons geen onbekend terrein. Voor dit treffen moet je niet inschrijven bij BiGGS, maar het helpt Wim allicht als je hem even een mailtje stuurt als je wil deelnemen.

Odoorn

Het treffen Odoorn was wederom een schot in de roos, maar het schot maakte hier en daar wel een gat in een wolk. Lees het ganse verslag en bekijk de foto's door hieronder te klikken op "Lees meer".

Tongeren

Hier een kort verslagje van ons treffen bij de Tongerse ModelVleugels. Voor een 11e keer mocht BiGGS genieten van de hartelijke ontvangst en super accommodatie van deze club. Doe daar nog het heerlijke lenteweer bovenop, en je krijgt een BiGGS treffen om niet snel te vergeten. Enkel op zondag waren de weergoden iets minder meewerkend. Tja, je kan niet alles hebben natuurlijk…

Juchen

Land: Germany
Tijdstip: 10/06/2018 - 17/06/2018
Aankomst mogelijk vanaf: 10/06/2018
Ten laatste vertrekken voor: 17/06/2018

Ook dit jaar zijn we weer welkom in Juchen. Lees meer om het bericht van Guido te vinden.

Ter Apel

Op de achtergrond Duitse windmolens met de nabijheid van Drenthe voelbaar. Maar ons treffen vond toch echt plaats in de Nederlandse provincie Groningen en de Modelvliegclub Ter Apel (MTA) laat daar geen onduidelijkheid over bestaan. De Groningse vlag wappert vrolijk en ferm in de top van de vlaggenmast. Wat ons betreft mocht dat de eerste dagen iets minder enthousiast, maar de weergoden heb je nu eenmaal niet in de hand. Voor een 1e keer mocht BiGGS genieten van deze mooie vereniging, met een super plein van 2 ha zonder noemenswaardige obstakels binnen de vliegzone. Een hartelijk ontvangst door Sjaak en een fantastische zorg gedurende het gehele treffen maakte daar onderdeel van uit. Doe daar nog een mooie omgeving bij en je krijgt een BiGGS treffen om niet snel te vergeten. We hebben genoten van dit treffen en wat betreft alle deelnemers, inclusief aanwezige partners, voor herhaling vatbaar. Onder 'lees Meer' vind je een verslag door Ruud, bestuurslid van MTA, zoals de vereniging het zelf heeft ervaren.

Groeten, Carel

EOLE-Pottes

Heet, heter, heetst. De trappen van vergelijking werden in Pottes op de proef gesteld door het soms te prachtige weer.

Battice

Dit keer was Jeroen bereid om een verslag te schrijven over het geslaagde treffen in Battice. Van Danny ontvingen we een aantal mooie foto's, dus onze vraag om wat hulp van de leden krijgt respons. Veel leesplezier met het verslag van Jeroen.

Sint-Truiden

Sint-Truiden was een prachtig treffen om seizoen 2018 mee af te sluiten. Mooier had ik het niet kunnen dromen.