Treffens 2017

Jaar 2017

Odoorn

Het treffen Odoorn was een schot in de roos, maar je moest wel tot in Drente kunnen schieten om te kunnen genieten van het succesvolle openingstreffen in het soms winderige noorden. Lees het ganse verslag en bekijk alle foto's door hieronder te klikken op "Lees meer".

Tongeren

Het treffen in Tongeren was broeierig, maar digitaal op onze website merk je daar niets van (uitgezonderd de foto’s waar je het soms uit kan afleiden). Lees het verslag en bekijk alle foto’s door hieronder te klikken op “Lees meer”.

EOLE-Pottes

Land: Belgium
Tijdstip: 24/07/2017 - 30/07/2017
Aankomst mogelijk vanaf: 23/07/2017
Ten laatste vertrekken voor: 31/07/2017

BIGGS marathon te Pottes.

Het treffen beslaat net als vorig jaar een hele vliegWEEK!!!!!!!!
Dit is voor BiGGS het oertreffen, en we worden dit jaar voor de 15e keer ontvangen door de mensen van deze gastvrije club.

Tijdens de week delen we het luchtruim met de plaatselijke clubleden, pas vanaf het weekend is het uitsluitend voor de zwevers en slepers.

Speciaal voor de kampeerders werd er in 2013 een nieuw speciaal kampeerterrein aangelegd. Vanaf 2015 is de parking/kampeerplaats nóg een stuk groter geworden.
Yves (de boer) heeft gevraagd om niet overal verspreid op zijn weide te gaan staan en de kampeerders meer te groeperen van boven naar onder rekening houdend met voldoende doorgangen voor voertuigen (zie plan op website of bij toiletwagen). De gewone kiezel parking moet beschikbaar blijven voor de niet-vliegende bezoekers en clubleden van Eole.

Kampeerders zijn ten vroegste welkom bij club Eole op zondagavond 23 juli ná 18u, mits inachtname van volgende overeenkomsten:
1. Ga op het campingplan bij de toiletwagen of de website kijken waar je voertuig en aanhanger mag staan.
2. Het vliegplein niet betreden en niet vliegen met wat dan ook, zolang er nog leden van Eole aanwezig zijn.
3. Water noch elektriciteit is op zondag voorzien.
4. BiGGS leden en hun families blijven op de kampeerweide (om de lokale leden niet te storen). Indien iets ter plaatse moet geregeld worden zal Laurence er voor zorgen.

De catering houden we net zoals vorig jaar: tegen zaterdagavond worden de hammen gerookt, de barbecue houden we op zondagmiddag! Zaterdagmiddag worden broodjes met worst voorzien.
De hammen kosten € 15 (€ 8 voor kids), de BBQ kost € 15 voor 2 stukken vlees en € 17 voor 3 stukken.

Wie inschrijft betaalt zaterdag aan club Eoles (bij de ingang van te tent) voor de Worst, BBQ en hammen. Voor wie na 23 juli inschrijft kan er niet meer gegarandeerd eten worden besteld.

In Pottes mogen we geen gebruik maken van de lokale clubkantine. We kunnen wel drank nemen en noteren in de tent. Dit is een service in samenspraak met BiGGS, club Eole en de brouwer, en is louter gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Schendt dit aub niet en vul het bijliggend blad netjes in. Kom vrijdagavond spontaan afrekenen bij onze penningmeester Carel. Vanaf zaterdag wordt individueel met tickets van de lokale club gewerkt.

Douche: we voorzien net zoals vorig jaar de mobiele badkamer. We appreciëren het als iedereen probeert om een klein steentje bij te dragen om deze netjes te houden.

Grevenbroich

Land: Germany
Tijdstip: 14/08/2017 - 20/08/2017
Aankomst mogelijk vanaf: n/a
Ten laatste vertrekken voor: n/a

Kampeerders kunnen zich in via de club in Grevenbroich inschrijven.

Sint-Truiden

Land: Belgium
Tijdstip: 08/09/2017 - 10/09/2017
Aankomst mogelijk vanaf: 06/09/2017
Ten laatste vertrekken voor: 13/09/2017

Als afsluiting van het seizoen mogen we te gast zijn bij de immer sympathieke mensen van SMAC Sint-Truiden. Hoewel het officiële BiGGS treffen enkel vrijdag t/m zondag omvat, zijn we er welkom van woensdag tot woensdag! Bij SMAC zijn er nogal wat slepers en zwevers, en die vervoegen jaarlijks de BiGGS leden zodat het feest enkel groter wordt. Patrick Peetersem is het lokale en BiGGS lid dat dag en nacht voor ons klaar staat in en rond de kantine.
Van donderdag t/m zondag kunnen er 's ochtends (voor 11u) broodjes worden besteld, die dan 's middags worden geleverd. TIjdens het weekend voorziet de club zelfs diverse snacks.
Op zaterdag avond zorgen de die hards van SMAC telkens weer voor een onvergetelijke BBQ. Hiervoor dien je ingeschreven te zijn vóór woensdag 6 september.