Treffens 2023

Treffens:

2023 2022 2021 2020 2019 2018 2017


Jaar 2023

Pampa Modelfighters

Wat een ellendig weer hebben we toch dit voorjaar gekregen, maar zaterdag en zondag op Pampa Range leken een grote uitzondering. We hebben mooi vliegbaar weer gekregen zonder regen en zonder storende wind.

Odoorn

Het aantal piloten was niet zo hoog, maar er werd ontzettend veel gevlogen tijdens het achtste treffen in Odoorn.

Tongeren

Het is weer voorbij, en mooie liedjes duren nooit lang genoeg. Er zijn nogal wat liedjesteksten die beschrijven hoe iets moois telkens als te kort wordt ervaren. Bij het afgelopen treffen in Tongeren was dat zeker ook wat mij te binnen schiet op de dag na het treffen.

Ter Apel

Ter Apel blijft ook na de vierde editie een treffen in de categorie "klein maar fijn". We zijn er niet met velen, maar de sfeer en de ontvangst maken er elke keer weer een supertreffen van.

EOLE-Pottes

En dan begint episode 19 van het vliegfeest in Pottes… En wat was het inderdaad een feest! Velen van ons zullen met een brede glimlach terugkijken op de afgelopen week. Hoewel helaas niet voor iedereen alles heel is gebleven, is maar weer eens aangetoond dat het vliegconcept van BiGGS garant staat voor plezier, genot en veilig vliegen.

Tongeren

BiGGS was bij deze editie voor de 17e keer in Tongeren welkom. Enkel in Pottes zijn we al enkele malen vaker geweest, maar het is absoluut zo dat Tongeren en Pottes aanvoelen als thuishavens voor velen van onze leden.