Pampa Modelfighters

Verslag treffen Pampa Modelfighters

Op zondag 18 maart werd voor de eerste maal een “gezellig samenkomen” georganiseerd voor onze BiGGS-leden. Een wederzien na de lange en donkere winterperiode.

Het weekend van 10 en 11 maart liet ons de eerste lentezon voelen, terrasjes gingen open, vogeltjes fluiten,…. Joepie: de lente is aangebroken. Ons weekendje van 18 maart komt eraan! Laat het zonnetje maar schijnen… maar, helaas had Koning Winter op 17 en 18 maart nog een extraatje in zijn mouw, en liet ons heerlijk nagenieten van sneeuwval, vries temperaturen en ijzige oostenwind. Allesbehalve mooi lenteweer dus! Helemaal geen vliegweer. Desondanks waren enkele dappere leden (en bestuursleden) toch naar het bijna-ingesneeuwde Helchteren gereden.
De medewerkers van gastclub PampaModelfighters waren 's morgens al vroeg in de weer met spijs en drank. Rond 10u00 stond alles klaar en kwamen ook de eerste BiGGS leden aangereden. De warme kantine, gezellige mensen en sterke verhalen: de toon was gezet. Enkel de heerlijke warme soep en belegde broodjes kregen de mensen even stil.
Ondanks de flinke tegenvaller qua weer, en de beperkte opkomst (hetgeen normaal was gezien de weersomstandigheden) werd het doel van deze dag wel behaald: Het was gezellig en tof om elkaar nu al eens terug te zien. Misschien doen we dit volgend jaar opnieuw? We horen het wel.
Nog een grote merci aan alle mensen van de PMF dewelke het ons mogelijk maakte om deze dag te organiseren. Bedankt en Tot ziens!

Foto's treffen Pampa Modelfighters