Nieuwsbrief 21 mei 2018

21/05/2018 - Het BiGGS vliegseizoen is met Odoorn en Tongeren prachtig op gang geschoten, en hoewel beide treffens eindigden met een regendag kon dat de pret allerminst drukken.

Verslag Tongeren staat online

Onze kersverse secretaris Marcel heeft zich verdiept in het schrijven van proza en heeft een mooi verslag geschreven van het treffen in Tongeren. Dat verslag - vergezeld van de nodige foto’s - kan je hier lezen.

Treffen Ter Apel

Voor de 1e keer is BiGGS te gast bij de modelvliegclub Ter Apel. Onder het motto dat in de Benelux niets ver af ligt, kijken we uit naar een talrijke opkomst en een fijne kennismaking met deze club. Het verleden leert ons (en in de eerste plaats mezelf) dat bij een eerste treffen op een nieuw veld er steeds een barrière is om tot inschrijven over te gaan. Ook al zal het nieuw zijn, en is het voor een aantal leden wat verder rijden dan een ommetje rond de kerk, ik wil jullie toch aanmoedigen om meteen na het lezen van deze nieuwsbrief even naar onze treffens te gaan en je in te schrijven. Zelf ben ik er ook nog niet geweest maar ik hoor van Carel dat het een supermooi veld is waar het fijn vliegen is. Ik hoop jullie op 22 juni dan ook weer te ontmoeten zodat we samen de lucht en de streek kunnen verkennen. Voor Nina neem ik alvast een dik touw mee.

Gegevens partner(s)

We worden geacht om het gebruik van namen te beperken, dus ik vlieg er maar meteen in met een concreet voorbeeld. Eddy heeft even geleden een serieuze dip gehad en vecht nog steeds om uit dit dal te klimmen. Van uit BiGGS konden we Eddy even niet bereiken, en daarbij beseften we dat we helemaal geen gegevens hadden van zijn partner Amber. Na wat overleg met enkele leden en bestuursleden leek het misschien wel een plan om op onze website ook ruimte te maken voor contactgegevens van de partner(s) van leden. Vooraleer we dit doorvoeren, wil ik eerst even jullie reacties afwachten. Wie dit plan ziet zitten mag meteen de gegevens van zijn partner (naam, email, mobiel) mailen naar info@flytobiggs.com. Als je denkt dat dit geen goed idee is, stuur ons dan ook een mailtje aub en motiveer bondig welke bezwaren je kan bedenken.

Groetjes van BiGGS,
Bert