Nieuwsbrief 25 april 2024

25/04/2024 - De zon zou naar verluid wel schijnen, maar daar is in onze contreien voorlopig nog niet zo veel van te merken. Er is dus zeker een grote ruimte voor verbetering. We kijken er samen met jullie naar uit ...

Het verslag van Odoorn staat online.

Odoorn is altijd een prachtig treffen, zelfs als het weer wat tegen zit. Lees hier het verslag over de negende editie.

Tongeren

Tongeren is het volgende treffen waar we mogen passeren. Het veld is dit jaar een stuk uitgebreid maar we zullen er nog niet op kunnen vliegen. Door het minder goede weer is er nog geen vliegbare grasmat. Wil je toch graag zien hoe het veld er in de toekomst zal bij liggen, schrijf je dan als de bliksem in voor het treffen.

SMAC "Memorial Patrick Peetersem"

Samen met onze vrienden van SMAC kwamen we op het idee om ter ere van Patrick een jaarlijkse memorial te organiseren. We hopen jullie daar talrijk te mogen zien verschijnen, en we kijken er naar uit om ter ere van Patrick een waar vliegfeest te bouwen.

Affiche-Sintr-Truiden-2024_small.png

Meer info vind je op de website van SMAC bij de evenementen.

Inschrijven voor het zweeftreffen kan je via SMAC. Volg deze links voor het treffen en de catering:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfZgojvjfm51xhBQz5rlptRgfYyB69v7FomBGB4B5kqHCbjdA/viewform
Broodjes 5€
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSePIRvious6Ujfhuiq8L5N2qQ-FOw04fK56m7Cu7UWJHBHy6w/viewform
Spaghetti 14€
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeZN7_SCjzOwsf3LQy6TLyzWg8_huERbMtAo4XpGTIr8BVN-w/viewform

Gelieve u ten laatste zondag 17-05-2024 om 19:00 uur in te schrijven zodat we goed kunnen inschatten hoeveel er nodig is om alles vlot en makkelijk te laten verlopen voor iedereen.
Voor de deelnemers aan de BBQ 25€ (incl drankje) is het noodzakelijk op voorhand te betalen via overschrijving met vermelding van naam, voornaam op onze rekening IBAN : BE15 3354 1566 2830 BIC: BRUBEBB

Ter Apel

Ook Ter Apel staat dit jaar weer op ons programma. Het is altijd leuk om op het grote vlakke vierkante veld te vliegen en met Ingrid in de kantine zullen we ook dit jaar weer goed worden verzorgd. Inschrijven kan bijna, Ingrid en Carel werken aan de laatste details. Eerstdaags volgt een Flasbericht wanneer die inschrijving klaar staat.

Met vliegende groet, namens het bestuur,
Bert